praktijk

Visie en werkwijze

Zwangerschap en bevalling zijn een natuurlijk en bijzonder proces. Als verloskundige hebben we hierbij een begeleidende, adviserende en ondersteunende rol. We kijken graag waar jullie wensen en behoeften liggen.

Zwangerschap en bevalling zijn een natuurlijk en bijzonder proces. Als verloskundige hebben we hierbij een begeleidende, adviserende en ondersteunende rol. We kijken graag waar jullie wensen en behoeften liggen.

In onze benadering van verloskundige zorg geloven we in de unieke behoeften van elk individu. We streven ernaar om zorg op maat te bieden door ons af te stemmen op jou en je gezin.

We nemen ruim de tijd voor de controles, zodat we jouw behoeften en wensen kunnen begrijpen en je kunnen begeleiden bij de overgang naar ouderschap. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we je informeren van alle zorgmogelijkheden en ondersteunen we je bij het maken van keuzes.

Door de persoonlijke aandacht die we bieden tijdens de zwangerschap, creëren we een kans om elkaar te leren kennen en een vertrouwensband op te bouwen. Dit draagt bij aan een positieve zwangerschapservaring en een gunstige uitkomst van het bevallingsproces.

We staan klaar om jullie te begeleiden tijdens de kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Jouw vragen, ideeën en wensen zijn altijd welkom!

Als onderdeel van de Verloskundigen Coöperatie Groningen en het Verloskundig Samenwerkingsverband Stad en Ommeland, werken we samen met gelijkgestemde professionals en zorginstanties, waaronder het UMCG. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om jou zo veel mogelijk continuïteit van zorg te bieden. Natuurlijk kun je, indien bij ons ingeschreven, ook terecht bij het Martini Ziekenhuis of het OZG.

*waar je staat kun je ook jullie lezen

Verloskundigenpraktijk Laif biedt:
  • Professionele en kundige zorg

  • Vaste gezichten

  • Ruim de tijd tijdens controles

  • Persoonlijke zorg toegespitst op jouw behoeften

  • Ochtend-, middag- en avondspreekuur

  • Bad bij ons te huur voor thuisbevallingen

  • Mogelijkheden tot ondersteuning bij een medische bevalling

  • Begeleiding kraambed na medische zwangerschap en bevalling

  • Goede samenwerking met alle ziekenhuizen in de regio

Wij verlenen onze verloskundige zorg in de gemeente Groningen en de ruime omgeving: met spreekuurlocaties in Meerstad, Beijum en Ten Boer, maar ook als je buiten dit gebied woont ben je van harte welkom!

Heb je een vraag?

06 - 3318 7889